Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه علوم پزشکی تهران با ۷ اقدام ضروری برای تسهیل درخواست فرصت مطالعاتی خارج از کشور موافقت کرد.

به گزارش ایران اکونومیست، نشست نود و چهارم دانشگاه علوم پزشکی تهران با طرح دو درخواست فرصت مطالعاتی خارج از کشور، دو درخواست مأموریت آموزشی خارج از کشور و تمدید آن، یک درخواست مأموریت آموزشی داخل کشور و سه درخواست سفرهای برنامه‌ریزی‌شده برگزار شد و اعضای شورای بورس دانشگاه پس از انجام بررسی‌های لازم با هفت درخواست موافقت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این نشست، دکتر نکوفر مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، به طرح پشنهاداتی به منظور تصویب و یا ارائه راهکارهای عملیاتی پرداخت.

دکتر نکوفر پیشنهاد نخست را تسهیل صدور مجوز برای سفرهای خارج از کشور عنوان کرد و گفت: براساس ماده ۱۲ دستورالعمل سفرهای برنامه‌ریزی‌شده، معاونت بین‌الملل دانشگاه این مجوز را دارد که در راستای بین‌المللی سازی از چارچوب این فرآیند خارج و در محدوده اعتبارات مربوطه اقدام کند.

وی تصریح کرد: پیشنهاد دوم نیز شامل محول کردن تمامی فرآیندهای داخل کشور و مغایر با فرآیندهای بین‌المللی معاونت بین‌الملل از جمله مأموریت‌های آموزشی به معاونت آموزشی و یا معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه است.

مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین به طرح پیشنهاد سوم پرداخت و گفت: بازنگری و افزایش کمک‌ هزینه پرداختی به اعضای هیأت‌علمی متقاضی شرکت در دوره فرصت مطالعاتی و کنگره‌های خارج از کشور و دانشجویان تحصیلات تکمیلی متقاضی فرصت مطالعاتی شش ماهه نیز مدنظر قرار دارد.

دکتر نکوفر با بیان اینکه در پیشنهاد پایانی، اضافه شدن تبصره‌هایی به برنامه دکترای مشترک ترددی (کوتوتل) مورد توجه است، افزود: کوتوتل توافق‌نامه‌ای برای همکاری مشترک دو استاد راهنما و یک دانشجو در مقطع دکترا است و در این توافقنامه قوانین مربوط به ثبت‌نام، نظارت و ارزشیابی پایان‌نامه دانشجو مشخص شده است.

وی اضافه کرد: طبق برنامه مذکور دانشجو در هر دانشگاه مطابق با قوانین آموزشی آن مجموعه عمل می‌کند و با ارائه یک پایان‌نامه به هر دو دانشگاه، دو مدرک جداگانه دریافت خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در بخش پایانی این نشست، حاضران پیشنهادات مطرح شده را بررسی کردند و تسهیل صدور مجوز سفرهای خارج از کشور را مورد تأکید قرار دادند.

همچنین مقرر شد، معاونت آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی تهران  کارشناسی را با رویکرد تسهیل فرآیندهای داخل کشور به معاونت بین‌الملل دانشگاه معرفی کند.

اعضای شورای بورس دانشگاه علوم پزشکی تهران  موافقت خود را با بازنگری و افزایش کمک‌هزینه دوره فرصت مطالعاتی و کنگره خارج از کشور برای اساتید و دانشجویان اعلام کردند و قرار شد معاونت بین‌الملل در این باره طرحی را آماده و در هیأت‌رئیسه دانشگاه ارائه کند.

در خصوص اضافه شدن تبصره‌هایی به برنامه دکترای مشترک ترددی نیز حاضران با صدور مجوز مکاتبات مربوط به این برنامه پیش از آزمون جامع دانشجویان دکترا موافقت کردند ضمن اینکه مقرر شد دانشجویان قبل از خروج از کشور، در آزمون مذکور شرکت کنند.

همچنین با موافقت اعضا، زمان حضور دانشجو در دانشگاه دوم از ۱۸ ماه به ۶ تا ۱۸ ماه تغییر کرد.

 

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی تهران ، فرصت مطالعاتی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی تهران فرصت مطالعاتی دانشگاه علوم پزشکی تهران بین الملل دانشگاه معاونت بین الملل فرصت مطالعاتی خارج از کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۱۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرکوب دانشجویان ضد صهیونیستی برگ دیگری از دموکراسی دروغین آمریکا را رقم زد

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: دانشجویان آمریکایی و اروپایی اعتراض خود به جنایات غزه را به‌صورت مسالمت‌آمیز مطرح کردند؛ اما متأسفانه پلیس با برخوردهای بسیار بدی که داشت جو را متشنج کرد تا برگ دیگری از دموکراسی دروغین در کشورهای غربی و مخصوصاً آمریکا رقم بخورد.

مهدی ابراهیمی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با ایسنا،‌ با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه اظهار کرد: بعد از قضیه ۷ اکتبر، رژیم جعلی و کودک کش اسرائیل حملات وحشیانه‌ای را علیه مردم فلسطین شروع کرده و متأسفانه تا به امروز هم به‌طور وحشتناکی ادامه دارد. برای این رژیم، نیروی نظامی با مردم عادی و حتی زنان و کودکان فرقی ندارد.

وی افزود: علی‌رغم داشتن دستورالعمل‌های بین‌المللی، بیمارستان‌ها و نقاطی که توسط سازمان ملل حفاظت می‌شود در جریان حملات این رژیم جعلی تخریب‌ شده است. این چند روز هم اخبار پیدا شدن گورهای دسته‌جمعی از افراد با دست‌های بسته هم دل هر انسان آزاده‌ای را به درد می‌آورد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران عنوان کرد: این حجم جنایت‌ها، از چشم دانشجویان آمریکایی پنهان نماند و برای همدردی با این مردم مظلوم اعتراضات خود را در فضای دانشگاهی آغاز کردند، در شروع اعتراضات، قطع همکاری‌های علمی بین دانشگاه‌های آمریکایی و دانشگاه‌های اسرائیلی را مطرح کردند. متأسفانه با حضور پلیس در چند روز گذشته این تظاهرات به خشونت کشیده شده و حتی اساتید مطرح از بعضی دانشگاه‌های مطرح آمریکا هم به طرز وحشتناکی بازداشت‌شده و با دستبند به خارج از دانشگاه انتقال داده شدند. اساتیدی بعضاً ممتاز با شاخص‌های علمی بسیار درخشان و یا جایگاه‌های مهمی مثل مدیر گروه نیز بازداشت شدند.

وی با اشاره به سانسور اخبار در رسانه‌های آمریکایی عنوان کرد: خیلی از شبکه‌های معروف آمریکا به سانسور جدی اخبار این روزهای دانشگاه آمریکا روی آوردند و فیلم‌هایی هم که پخش می‌شود، اکثراً از مسیر شبکه اجتماعی تیک‌تاک که خارج از کنترل دولت آمریکا است، منتشر شدند.

ابراهیمی با بیان اینکه حضور دانشجویان و اساتید یهودی در بین معترضان دانشگاهی از نکات مهم این تجمعات است، اظهار کرد: اگر فعالین دانشجویی ما به‌طورجدی به این موضوع ورود کنند، به ابعاد، نکات و آمارهای بسیار جالبی از این موضوع خواهیم رسید. بنده به‌عنوان معاون فرهنگی علوم پزشکی تهران از دانشجویان دعوت می‌کنم که زبان علمی و فرهنگی مظلومیت مردم فلسطین باشند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: دانشجویان آمریکایی اعتراض خود را به‌صورت مسالمت‌آمیز مطرح کردند و در قطع همکاری‌های علمی با دانشگاه‌های و پژوهشگاه‌های اسرائیلی را داشتند؛ اما متأسفانه پلیس با برخوردهای بسیار بدی که داشت جو را متشنج کرد تا برگ دیگری از دموکراسی دروغین در کشورهای غربی و مخصوصاً آمریکا رقم بخورد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته از داروخانه های پارس آباد
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • سرکوب دانشجویان ضد صهیونیستی برگ دیگری از دموکراسی دروغین آمریکا را رقم زد
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی